Kanakebabpiirakka

Tarvittavia aineksia
Pohjan päälle ensin hieman juustoraastetta
Sitten loput täytteet ja vielä päällimmäiseksi juustoraastetta
ja vielä kerma-muna-mausteseos
Valmis piirakka

KANAKEBABPIIRAKKA

POHJA
125 g maitorahkaa
125 g voita/leivontamargariinia
2 dl Semper Fin mix
1 tl leivinjauhetta

TÄYTE
200 g emmentaljuustoraastetta
200 g kanakebabsuikaleita
Vajaa puoli pussia Puutarhurin sekoitusta
3 munaa
2 dl kermaa
1/2 tl mustapippuria

1/2 tl Provencen yrttisekoitusta

Pehmennä hieman rasvaa mikrossa. Lisää rahka ja sekoita vatkaimella tasaiseksi. Lisää pohjan kuivat aineet rasva-rahkaseokseen. Vatkaa tasaiseksi.
Painele taikina piirakkavuoan (halk. n 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Valmista täyte.

Sekoita vatkaimella kerma, munat, yrttisekoitus ja mustapippuri.
Laita pohjan päälle ensin n puolet juustoraasteesta. Päälle kanakebabsuikaleet ja kasvissekoitus. Päälle loput juustoraasteesta ja kaada lopuksi kermaseos.

Paista kypsäksi 200 asteessa n.30-35min.