Kanakebabpiirakka
KANAKEBABPIIRAKKA
POHJA
125 g maitorahkaa
125 g voita/leivontamargariinia
2 dl Semper Fin mix
1 tl leivinjauhetta
TÄYTE
200 g emmentaljuustoraastetta
200 g kanakebabsuikaleita
Vajaa puoli pussia Puutarhurin sekoitusta
3 munaa
2 dl kermaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl Provencen yrttisekoitusta
Pehmennä hieman rasvaa mikrossa. Lisää rahka ja sekoita vatkaimella tasaiseksi. Lisää pohjan kuivat aineet rasva-rahkaseokseen. Vatkaa tasaiseksi.
Painele taikina piirakkavuoan (halk. n 26 cm) pohjalle ja reunoille.
Valmista täyte.
Sekoita vatkaimella kerma, munat, yrttisekoitus ja mustapippuri.
Laita pohjan päälle ensin n puolet juustoraasteesta. Päälle kanakebabsuikaleet ja kasvissekoitus. Päälle loput juustoraasteesta ja kaada lopuksi kermaseos.
Paista kypsäksi 200 asteessa n.30-35min.