Leivonta- ja ruokaohjeita
Tässä on perinteikäs raumlaine leipäohje. Se on alkukielellä, jotta kännösvirheet eivät pilaisi hyvää tulosta.
Anopmuari raaremp limppu
Sortmenti:
- 5 desi äppelssiinmehu
- 50g hiiva (jästi)
- 1 1/2 desi siirappi
- 1 1/2 tl suala
- 1 1/2 desi tattarjauho
- 3 desi krouvi, pruuni gluteenitont jauho
- 4-5 desi bleikki, gluteenitont jauho
Kööki-/Kammarilämmiä tuaremehuhu seoteta fiiniks sotkettu hiiva (jästi),
suala, siirappi ja jauhoi. Taiknast tlee miäleläs aikmoist vellinkki, jote se
kannatta tällät gaakkformuhu tursistuma ja kypsenttä se uunis siin.
Taikna tursistus kestä bualtoist tiima
Prännämissehe 175 graaderi uunis piissa nii ikkä bualtoist tiima
Alkugiäline ohje Yrjö Berg