Leivonta- ja ruokaohjeita

Tässä on perinteikäs raumlaine leipäohje.  Se on alkukielellä, jotta kännösvirheet eivät pilaisi hyvää tulosta.

Anopmuari raaremp limppu

 

Sortmenti:

- 5 desi äppelssiinmehu

- 50g hiiva (jästi)

- 1 1/2 desi siirappi

- 1 1/2 tl suala

- 1 1/2 desi tattarjauho

- 3 desi krouvi, pruuni gluteenitont jauho

- 4-5 desi bleikki, gluteenitont jauho

 

Kööki-/Kammarilämmiä tuaremehuhu seoteta fiiniks sotkettu hiiva (jästi),

suala, siirappi ja jauhoi. Taiknast tlee miäleläs aikmoist vellinkki, jote se

kannatta tällät gaakkformuhu tursistuma ja kypsenttä se uunis siin.

 

Taikna tursistus kestä bualtoist tiima

Prännämissehe 175 graaderi uunis piissa nii ikkä bualtoist tiima

 

 

Alkugiäline ohje Yrjö Berg